Nyhet

Beck lydsetter spill

Nye albumdetaljer fra Beck lar vente på seg, men nå er det avslørt at tre splitter nye låter skal være med på et nytt PS3-spill som slippes i august.

Det er over fire år siden Beck slapp sitt forrige studioalbum, «Modern Guilt», men noen detaljer rundt det kommende albumet er foreløpig ikke å finne. Det vi vet er at Beck har vært i Nashville for å spille inn albumet, og at han slo to fluer i en smekk da han var der, og slapp singelen «I Just Started Hating Some People Today». Singelen ble utgitt på Jack Whites Thrid Man Records. White produserte også singelen.

Nå kommer det ytterligere tre nye låter fra Beck, men de blir foreløpig bare å finne på Playstation 3-spillet «Sound Shapes». Spillet skal etter planen ut i august. Her er det låtene «Cities», «Touch The People» og «Spiral Staircase» som er signert Beck.

Selv om det tolvte studioalbumet fra Beck lar vente på seg, så har han operert i kulissene flere steder den siste tiden. Blant annet stod han bak produksjonen på Thurston Moores album «Demolished Thoughts», og Stephen Malkmus' «Mirror Traffic», begge fra 2011. I vår ble det også klart at Beck har jobbet med rapperen Childish Gambino på et par av låtene til Gambinos nye mikstape.


Det begynner å bli en stund siden Beck slo igjennom med singelen «Loser» i 1994, og det begynner også å bli en stund siden Beck sist besøkte Norge. Dette var under Øyafestivalen i 2006.

ANNONCE