Nyhet

Dreamon til Slottsfjell

Slottsfjell fortsetter med sine daglige drypp fra årets program. I dag er turen kommet til et ungt, norsk stjerneskudd.

Envy er allerede klare for Slottsfjell. I dag kunne festivalen fortelle at også det unge stjerneskuddet Dreamon også kommer til Tønsberg i juli. 

Dreamon, eller Anthony Osumanu Vartdal, har lenge vært regnet som et av de mest lovende navnene innen norsk hiphop. Han begynte med musikk da han var 14 år gammel, og allerede to år senere ble han kåret til «Ukas Urørt» på P3.

I 2010 slapp han sin første mixtape «The Dreamix» gratis på internett, en utgivelse som fikk flere aviser og nettsteder til å utrope den unge artisten til det neste store navnet innen norsk hiphop.

Dreamon har også fått skryt for sine liveopptredener, og merittlisten er allerede imponerende. Han har blant annet varmet opp for artister som J. Cole, Kid Cudi og Black Milk. 

En stund tilbake signet Dreamon med Universal Music, som nylig slapp hans første singel, «Closer». Hans andre mixtape «The Dreamix 2» kan lastes ned gratis fra internett her, og den 15. januar slipper han nok en mixtape, med tittelen «Practice Makes Perfect».

Det er ventet at Dreamon vil få sitt store gjennombrudd i 2012, og i juli kan du altså se han på Slottsfjell, som går av stabelen 19.-21. juli i Tønsberg. Les mer og se det foreløpige programmet på festivalens hjemmeside.

Videoen til Dreamons singel «Closer» kan du se her:

 

ANNONCE