Nyhet

Tre nye til Kollen

Kollen sparer ikke på noe når den aller første utgaven av festivalen skal arrangeres siste helgen i juni - idag ble tre norske navn meldt klare.

Etter å ha offentliggjort en rekke internasjonale storheter til den første utgaven av Kollen, Oslos nyeste festival, så fyller de nå på med tre norske navn. Fra før av finner man blant andre Turboneger og Sivert Høyem, og nå er det Marit Larsen, Team Me og Dreamon som er klare.

Marit Larsen og Team Me trenger neppe noen introduksjon for de fleste. Larsen har ikke skuffet med sitt siste album, «Spark», og Team Me har tatt både Norge og utlandet med storm med sitt debutalbum «To The Treetops!». Dreamon har fortsatt til gode å slippe debutalbumet sitt. Årets to singler - «Closer» og «Rise» har dog skaffet han nok oppmerksomhet til at festivalene har latt seg overbevise. Også Slottsfjell har booket han til årets festival.

29.-30. juni er det duket for første utgave av Kollen. Fra før av er Rihanna, Noel Gallagher, Alison Krauss og Billy Idol blant artistene som er klare for Kollen. Billetter er i salg nå via Billettservice.


ANNONCE