Nyhet

Dramatisk videoinnspilling for Dreamon

Det kunne gått riktig så galt da videoen til Dreamons ferske singel, «Closer», skulle spilles inn - se videoen her.

Dreamon slapp forrige uke «Closer», låten som følger opp en rekke mixtapes Dreamon har laget den siste tiden. Mixtapene «The Dreamix» har fått lovord slengt om seg fra alle kanter, til og med kronprinsen har uttrykt sin begeistring. Med oppslutningen rundt Dreamon for tiden, er det mye som skal til for at vi ikke har med en ny stjerne på den norske hip-hop-himmelen å gjøre.

Nå har «Closer» blitt påspandert en ekstremt lekker video, regissert av Kavar Singh. Men det var ikke uten dramatikk at videoen ble til. Den kvinnelige skuespilleren som man i videoen blant annet kan se ridende på en hest, ble under innspillingen brutalt kastet av hesten mens kameraene fortsatt rullet. Det gikk heldigvis ikke så ille som det kunne ha gjort, hun landet på en måte som gjorde at hun kunne gå fra det med helsen i behold. Innspillingen ble midlertidig stoppet.

Videoen ble uansett ferdig, og resultatet har blitt en storslagen video som unngår klisjéfellene hip-hop-videoer så lett kan havne i. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Kavar Singh omtales som en av de beste musikkvideoregissørene her til lands. Se videoen under her nå:


«Closer» er ute nå via Universal.

ANNONCE