Nyhet

16 nye klare for by:Larm

Programmet til vinterens store happening i Oslo er snart komplett - idag er 16 nye artister meldt klare for by:Larm 2012.

Det er bare en drøy måned til by:Larm 2012 er i gang, og det med et større nordisk fokus enn noengang. Nå er det 16 nye artister som er meldt klare for by:Larm, derav fire svenske, tre danske, et finsk og åtte norske. 

Noe av det som er verdt å merke seg er at Donkeyboys ofte antatte sjette medlem og vokalist, Linnea Dale, skal vise seg frem på egen hånd. Dette blir mest sannsynlig en god mulighet til å sjekke ut låter fra hennes kommende soloalbum, som er ventet ute i løpet av 2012.

I tillegg er 2x Spellemannsnominerte Team Me på plass, det samme er 3x Spellemannsnominerte Jonas Alaska. RSP og Joddskis ferske prosjekt, Hålogalandslaget, har allerede fått oppmerksomhet for sin nord-norske versjon av Tommy Tee-hiten «Takin' Ova» - her kalt «Tar Over» - skal også få vise seg frem.

Danske Hymns From Nineveh stakk av med topplasseringen da våre venner i GAFFA Danmark skulle kåre årets beste danske album, og Iceage, som også er meldt klare for by:Larm idag, havnet på en finfin fjerdeplass i samme kåring.

by:Larm 2012 foregår mellom 16.-18. februar, og komplett oversikt over artistene som spiller finner du over hos by:Larm. Dagens 16 bekreftede artister er som følger:

Bernhoft (bildet)
Linnea Dale
The Amazing (S)
Anna Järvinen (S)
Busi Ncube
Dante (S)
Husky Rescue (FI)
Hymns From Nineveh (DK)
Hålogalandslaget
Iceage (DK)
Icona Pop (S)
Jonas Alaska
Nekromantheon
Scarlet Chives (DK)
Souldrop
Team Me

ANNONCE