Nyhet

Videopremiere: Haraball

Med navn som Euroboys, Tiebreak og Fairfuck har denne gjengen noen heftige riff på samvittigheten - nå er det Haraball som gjelder. Se musikkvideoen til debutsingelen her.

Som alltid er det mye aktivitet i hardcoremiljøene her til lands, og nå har det kommet et nytt tilskudd til scenen. Haraball har eksistert i et drøyt år, og er klar med sin første utgivelse 13. april. Det er da snakk om «The Rope», en syvtommer som slippes på plateselskapet Fysisk Format - et plateselskap som ellers har sluppet plater av navn som Årabrot, Haust, Nils Bech og Pow Pow for å nevne noen.

I presseskrivet heter det blant annet at «en typisk Haraball-låt er kort, kjapp og aggro, og med en snau mosh-part. Det tar sjelden mer enn èn øving før låta er ferdig. Om de kan gi en liten skateboard fjortis den samme følelsen som da de kjøpte Washington Disease singelen på Blitz som tenåringer, eller da de fikk Minor Threat skiva i posten fra Dischord Records, så har de oppnådd det de vil.»

Det er ikke vanskelig å skjønne når man hører på tittelsporet fra syvtommeren som er på vei. «The Rope» sier seg fornøyd etter ett minutt og 29 sekunder - sjekk ut låten og videoen rett under her nå.

Torsdag 1. mars spiller bandet på Last Train i Oslo.

ANNONCE