Nyhet

The Megaphonic Thrift med ny video

Bergensbaserte The Megaphonic Thrift er midt i feiringen av at deres andre album er ute - nå har låten «Moonstruck» fått en lekker musikkvideo.

The Megaphonic Thrift er for tiden på den norske landeveien for å vise frem sitt ferske andrealbum, enkelt og greit kalt «The Megaphonic Thrift». Mottakelsen har vært nesten utelukkende ekstatisk, også her på huset. Albumet ble skjenket en femmer på skalaen forrige uke da GAFFAs Isabella Greffel skulle gjøre opp en mening om utgivelsen:

– «De støyete partiene er mer subtile og fraserte. Vokalene har fått en lettere hypnotiserende klang, og tempoet er på sett og vis dratt noen hakk ned. På denne måten kommer de lekende detaljene mer frem, og gir de støyete partiene enda mer substans.»

Resten av anmeldelsen kan leses her.

Imorgen, torsdag 9. februar, er det Kristiansand som står for tur, før både Horten, Oslo, Trondheim, Lillehammer, Skien og Bø får besøk. I mars legger bandet ut på en omfattende Europa-turné.

I settet man kan forvente seg av The Megaphonic Thrift er det ikke usannsynlig at man finner «Moonstruck», en låt hvor bassist Linn Frøkedal tar for seg vokaljobben på egen hånd. Nedenfor kan du også se en fersk musikkvideo laget til låten.

PS: Har man fortsatt angst etter å ha sett Donnie Darko bør man kanskje styre unna denne.

 

ANNONCE