Nyhet

Vinjerock utsolgt på to minutter

3000 festivalpass unnasolgt sju minutter etter lanseringen av første fem band.

Det celebreres nok på kontorene til Vinjerock denne uken, etter at samtlige festivalpass for neste års festival røk unna på tiden det tar deg å synge Blur-klassikeren «Song 2» fra 1997.

Festivalen, som arrangeres på Eidsbugarden i Jotunheimen fra 18. til 21. juli til neste år, hadde kun lansert de første fem artistene fem minutter i forkant av at billettsalget åpnet, og det var tydeligvis tilstrekkelig til å selge avgårde rubbel og bit av billetter. Navnene som hittil er bekreftet til neste års festival er Jaga Jazzist, Amund Maarud, Black Debbath (bildet), Ida Jenshus og svenske Räfven.

– Dette er heilt enormt. Når ein tenkjer tilbake på dei fyrste åra, kor vi kaldsveitta oss gjennom sumaren fordi billettsalet i forkant var marginalt, så kjenner vi oss utruleg priviligerte no. Me får ein enormt stor tillit frå publikummet vårt, sier festivalsjef Eirik Høyme Rogn i en pressemelding.


Kjører du fra Oslo eller Bergen – og er heldig nok til å ha fått tak i billett – skal det ta deg rundt fire timer å komme seg til Eidsbugarden. Det er lenge nok til å få hørt «Song 2» rundt 118 ganger. Det burde være tilstrekkelig for den sommeren, og setter deg nok i humør til å høre på noe annet på selve festivalen.

ANNONCE