Nyhet

Supergruppe slipper album i januar?

Radiohead-fanside hevder at Atoms for Peace – Thom Yorkes supergruppe – slipper sitt debutalbum i slutten av januar. Ryktet har ikke blitt bekreftet.

I følge Radiohead At Ease – som er en av bandets fansider på nettet – skal Atoms for Peace slippe plate 28. januar. Det har tidligere blitt spekulert i at deres kommende album skal slippes tidlig neste år, så datoen som har nådd overflaten virker troverdig nok.

Atoms for Peace er noe av en supergruppe, all den tid bandet består av Radiohead-frontmann Thom Yorke, Red Hot Chili Peppers-bassist Flea, mangeårig Radiohead-produsent Nigel Godrich og produsent og trommeslager Joey Waronker, som er mest kjent for sitt samarbeid med Beck og R.E.M.

Det nye albumet skal i følge ryktene ha fått navnet «Amok», og slippes via det engelske plateselskapet XL Recordings, som har hatt band som nettopp Radiohead og Beck i stallen, men også The Prodigy, The xx og Vampire Weekend.


Det nye albumet vil etter sigende også inneholde singelen «Default», som bandet slapp allerede i september i år. Singelen vil bli tilgjengelig i fysisk format – med b-siden «What The Eyeballs Did» – den 19. november.

Hør «Default» under:


ANNONCE