Nyhet

Sunturns gir bort låter

Den svært juleglade kvintetten girer seg opp foran sin favoritthøytid, og slipper to flunkende nye låter, som også kan skaffes i sjutommerformat om få strakser.

For en drøy måned siden kunne GAFFA melde om at julebandet Sunturns var i kjømda med en julesjutommer, og takke seg til, nå er den her.

Kvintetten (som består av Sjur Lyseid  fra The Little Hands of Asphalt og Monzano, Ola Innset  fra Making Marks og The Little Hands of Asphalt, Eivind Almhjell fra The Little Hands of Asphalt og Monzano, Jørgen Nordby fra Making Marks, Moddi og Like Spinning og Einar Stray, kjent fra Moddi, men mest som seg selv) er en svært gavmild gjeng, som markerte nyheten om at de var på vei med en sjutommer med å gi bort låten «Autumn Affairs», som kom helt på tampen av det oransje. Bare et par dager senere var alt helt hvitt.

Således kan man også si at deres nye julesjutommer – som inneholder låtene «Aleksander» og «The Storm» – kommer i grevens tid, for nå er det under to uker igjen til julaften. Sjutommeren vil bli å finne i fysisk og speilblankt vinylformat innen et par dager rundt om på byens forretninger som fører slikt, men i mellomtiden kan man både høre og laste ned låtene – lovlig og gratis – under:

PS! Sunturns spiller også sin årlige julekonsert på Parkteatret førstkommende torsdag, 13. desember. Konkurranse kommer! Følg med!

ANNONCE