Nyhet

Revolver fyller fem

Møllergatas rockested feirer seg selv med et mangfoldig jubileumsprogram.

Revolver er et sted som alltid synes å ha vært situert i det røde bygget ved den anglikanske kirken i Møllergata, men slik er det altså ikke. Jens Stoltenberg var statsminister – da som nå – da stedet ble startet i 2007, og i midten av september feirer stedet sine fem første år i eksistens. Konsertprogrammet på Revolver er derfor både mangfoldig og spennende denne første høstmåneden. Med tanke på størrelsen på lokalet i kjelleren, tilbyr Revolver konsertgjengere å oppleve band og artister på langt mer intime scener enn de vanligvis opptrår på, noe som bør tilføre konsertene en ekstra dimensjon.

Programmet innledes på «selveste» 11. september med både death og thrash, når Summon The Crows og amerikanske Sadistic Intent inntar Revolver. Deretter går det slag i slag i kjellerlokalet i Møllergata.

Dagen etter kommer franske Yussuf Jerusalem og La Secte du Futur. Den 13. september er det duket for house og tækno når Lindstrøm og Bloksberg fyller lokalet med bass. 14. september kommer kanadiske Joel Gibb – som er mer kjent som frontmann i bandet The Hidden Cameras. Etter Gibbs konsert er det duket for klubbkonseptet Indieseksuell. Den 15. september kommer den finske trioen 22 Pistepirkko. Utäjärvi-bandet har holdt det gående i over tretti år, og bør greie å skape grei stemning i lokalet.


Sist GAFFA så The Megaphonic Thrift (bildet) var under årets Roskilde-festival, hvor de holdt et helvetes liv tidlig på formiddagen, og leverte en av de sterkeste, norske konsertene under festivalen. Oppvarmere for bergensbandet denne kvelden er Dråpe, som er travle på konsertfronten denne høsten, da de spiller sammen med blant andre Lukestar og Maribel. The Megaphonic Thrift og Dråpe gjester Revolver onsdag 19. september.

Dagen etter kan man se Årabrot og Succuba, mens det amerikanske Elephant 6-affilierte bandet The Silver Apples stikker innom fredag 21. september.

Revolvers jubileumsprogram avsluttes lørdag 22. september med ringrevene i Aura Noir og de relativt ubeskrevne, trønderske deathmetallerne i Katechon.


ANNONCE