Nyhet

Karpe Diem stikker på tur

Karpe Diem lader opp til en intens høst med albumslipp og turnédatoer - nå begynner noen av datoene å falle på plass, Bergen og Trondheim er blant stedene som får besøk til høsten.

Chirag og Magdi i Karpe Diem forbereder i disse dager slippet av sitt nye album, «Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden». Albumet skal etter planen slippes i løpet av september, men en dato er foreløpig ikke satt. Forrige uke slapp de den andre singelen fra albumet - «Her». Singelen ble listet på P3 umiddelbart, og følger opp duoens sommerhit, «Toyota'n Til Magdi».

Det nye albumet følger opp monstersuksessene med «Aldri Solgt En Løgn» og «Fire Vegger», og de siste årene har de to jobbet seg opp til å bli et av landets meste kjente musikknavn.

I neste utgave av GAFFA, det fjerde i rekken, vil det også være et inngående intervju med Karpe Diem, og dette er på gata fra 24. august. Neste uke har duoen fått i oppgave å avslutte Øyafestivalen på hovedscenen Enga på lørdag. Og 25. oktober er det altså Kvarteret i Bergen sin tur til å få besøk - billetter kan kjøpes via Apollon i Bergen og Billettservice. En drøy uke senere er de på plass i Trondheim, og spiller på Samfundet 3. november, disse billettene er i salg via Billettservice.


Sjekk ut den ferske singelen fra Karpe Diem her:

ANNONCE