Nyhet

Hva skjer med Tom Waits?

Den grovrøstede legenden dropper mystiske hint via sin hjemmeside i disse dager - noe skal skje tirsdag 7. august. Hva som skal skje er imidlertid veldig uklart foreløpig.

Tom Waits er ikke som alle andre. Han gjør ting på sin egen måte, og slik har det alltid vært. Derfor er det kanskje enda mer spennende det som skjer akkurat nå.

Den 31. juli la en sak på hjemmesiden sin hvor han selv er avbildet med en piratlapp over det ene øyet, sigar i munnen og et sverd i hånda. På bildet står det bare «COMING AUGUST 7». Teksten ved bildet var «Permission To Come Aboard?». I dag kom en ny mystisk sak ut, med et nytt bilde av Tom Waits hvor han er under vann sammen med noen hailignende ting. Bildeteksten var den samme, og ved siden av bildet står det «I Breathe Better Underwater».

Noe skal altså skje den 7. august, men det eneste man foreløpig har å gå ut fra er disse to bildene. Følg med på hans hjemmeside de nærmeste dagene for flere hint om hva som er på vei. At det er et nytt album er nok heller tvilsomt, siden han slapp sitt forrige, «Bad As Me», for kun ett år siden. Dette var hans første studioalbum siden 2004s «Real Gone».


ANNONCE