Nyhet

Hemmeligheten er avslørt

Forrige uke var det ikke godt å vite hva den godeste Tom Waits pønsket på når han la ut mystiske bilder på hjemmesiden sin - nå har han endelig avslørt hva hemmeligheten var.

I går kom nemlig musikkvideoen til «Hell Broke Luce» fra hans forrige album, «Bas As Me», fra 2011. Det kan vel diskuteres om det var en så like stor nyhet som man hadde håpet på, men når musikkvideoen ser ut som den gjør, så er det neppe noen som klager. Det er ikke helt det samme som en serie konserter dog, noe som i tilfellet Waits tilhører sjeldenhetene - forrige gang han var på turné var i 2008, «Glitter & Doom Tour».

Det var på denne turnéen at Operaen i Oslo fikk tilbud om å huse Tom Waits - men det ville ikke Operaen, og hisset på seg en hel musikknasjon som har siklet etter en Tom Waits-konsert her til lands i årevis. Innbyggerne i Oslo trøster seg litt med det beryktede Tom Waits-løpet, hvor et utall serveringssteder i hovedstaden skal besøkes og øl skal drikkes. Altså ikke helt det samme som det litt mer kjente Grete Waitz-løpet.

Uansett en mager trøst når man vil få med seg Tom Waits gjøre en konsert. Når eller om det kommer til å skje igjen er ikke lett å si, men om Waits er sprek nok til å dra et helt hus i et tau etter seg i denne musikkvideoen, så synes i alle fall vi at 62-åringen burde være sprek nok til å ta en turnérunde snart.


ANNONCE