Nyhet

Roskilde feirer programslipp

Torsdag 19. april avsløres det komplette Roskilde-programmet for 2012 - pressekonferansen kan strømmes live, og på Parkteatret feires det med gratis konsert med et norsk band som tidligere har spilt på Roskilde.

Hvert år knyttes det stor spenning opp mot programmet til Roskilde, og selv om mye av det har blitt offentliggjort litt etter litt de siste månedene, så er det aller siste som er det desidert største slippet. Dette foregår førstkommende torsdag, 19. april, og pressekonferansen strømmes direkte fra Vega i København. 

Dette kan man også få med seg på Parkteatret i Oslo, og her står The Megaphonic Thrift på scenen. Bandet avsluttet nylig en solid turnérunde i Europa, og denne turnéen kan man lese alt om i turnédagboken bandet gjorde for GAFFA. Tidligere i år slapp de oppfølgeren til debutalbumet «Decay Decoy» fra 2010, og det ferske selvtitulerte albumet fikk generelt svært god mottagelse. Også her på huset var det topp stemning:

– De støyete partiene er mer subtile og fraserte. Vokalene har fått en lettere hypnotiserende klang, og tempoet er på sett og vis dratt noen hakk ned. På denne måten kommer de lekende detaljene mer frem, og gir de støyete partiene enda mer substans.


Dørene til arrangementet på Parkteatret åpner klokken 15, og fra klokken 16 blir det direkte strømming av programslippet fra København. Før det blir konsert med The Megaphonic Thrift klokken 18, vil Stefan Gejsing fra Roskildes bookinggruppe, og Roskildes utviklingssjef Esben Danielsen, svare på spørsmål fra publikum og presse.

GAFFA kommer tilbake med mer når programmet er klart.


ANNONCE