Nyhet

Forhåndslytt: Jack White

The White Stripes er historie, men Jack White ser ikke ut til å late seg av den grunn. Nå kan man forhåndslytte på albumet som kommer neste uke.

Skal man dømme ut fra de to første singlene fra «Blunderbuss», Jack Whites solodebut, så kunne fans av The White Stripes få forhåpninger om at det var litt av hvert for også de her. Dette bekreftes nok ytterligere nå som albumet kan lyttes til i sin helhet over hos iTunes.

Det er i overkant av ett år siden han sammen med Meg White i The White Stripes annonserte det var slutten for det populære bandet. Duoen fikk sitt store gjennombrudd med albumet «White Blood Cells» i 2001, og populariteten fortsatte bare å vokse med oppfølgeren «Elephant», som hadde det som kjapt ble bandets signaturlåt, «Seven Nation Army».

Fortsatt holder Jack White liv i sine to andre bandprosjekter, The Raconteurs og The Dead Weather, selv om det begynner å bli en liten stund siden det har kommet noe nytt fra disse to navnene også. The Raconteurs-makker Brendan Benson slipper passende nok sitt femte soloalbum, «What Kind Of World», samme dag som «Blunderbuss» slippes.

Etter at «Love Interruption», den første singelen fra Whites solodebut kom i januar, var det mye oppmerksomhet rundt hvem den mystiske gjestevokalisten på sporet var. Dette viste seg i etterkant å være den relativt ukjente Ruby Amanfu. Låten kan nå høres sammen med resten av Jack Whites første soloalbum.

Slik ser hele «Blunderbuss» ut:

01. Missing Pieces
02. Sixteen Saltines
03. Freedom At 21
04. Love Interruption
05. Blunderbuss
06. Hypocritical Kiss
07. Weep Themselves To Sleep
08. I'm Shakin'
09. Trash Tongue Talker
10. Hip (Eponymous) Poor Boy
11. I Guess I Should Go To Sleep
12. On And On And On
13. Take Me With You When You Go

Og slik ser det ut når White gir oss en musikkvideo til albumets andre singel, «Sixteen Saltines» - en låt som fint kunne passet inn på hvilket som helst av de siste par albumene fra The White Stripes:

ANNONCE