Nyhet

Deerhoof og 120 Days remikser Maribel

I mai slipper Maribel en remiks-EP hvor navn som Deerhoof, 120 Days, Asobi Seksu, Siinai og Ulrich Schnauss bidrar med hver sine tolkninger av låter fra Maribels «Reveries».

En bølge av remiksutgivelser slo over indieverdenen for noen år siden, band som Bloc Party og Death From Above 1979 viet hele album til konseptet. Mange vil si resultatene var av varierende kvalitet, men i etterkant har det aldri stoppet med interessante kombinasjoner av originalartister og remiksere. Remikser skal det i alle fall være, og norske band er på ingen måte noe unntak.

Nå er det Maribel som står for tur, og på sin remiks-EP har de huket tak i en rekke lekre navn. Deerhoofs Greg Saunier, 120 Days, Asobi Seksu, Siinai og Ulrich Schnauss er alle hete navn, og i tillegg finner man remikser av ferskere navn som Keep Shelly In Athens, Torkelsen og Snasen.

Utgangspunktet for utgivelsen er Maribels andre album, «Reveries». Albumet kom i februar, og GAFFAs anmelder lot seg begeistre:


– «Reveries» er den dystre lyden av uhyggelig film noir, det er lyden av skotittere som på svært vellykket vis beveger seg inn i nye territorier - og det er lyden av sterkt nytt norsk musikkår.

«Reveries Remixed» kommer 22. mai, men allerede nå kan hele utgivelsen strømmes her:

Maribel - Reveries Remixed by Splendour


ANNONCE