Nyhet

Damon Says No

Damon Albarn uttaler i et ferskt intervju at 2012 mest sannsynlig betyr slutten på både Blur og Gorillaz - for alltid.

Blodfans av Blur og Gorillaz har kanskje ikke fått den aller beste nyheten i påsken. Damon Albarn, sjefen for 90-tallsheltene Blur og 00-tallsheltene Gorillaz regner med at 2012 kommer til å se slutten på begge bandene. Det er i et intervju med Pitchfork at han avslører dette.

En real smekk i ansiktet til alle som har gledet seg over rekken med gode nyheter fra disse leirene så langt i år altså. Dog det kommer kanskje ikke som en stor overraskelse om man ser på aktivitetsnivået til mannen.

I disse dager har han albumdebutert med sitt nye prosjekt, Rocket Juice & The Moon, hvor Red Hot Chili Peppers-bassist Flea og Femi Kuti-trommis Tony Allen også er med. I mai kommer også nytt soloutspill fra Albarn - «Dr. Dee». I tillegg produserer han Bobby Womacks kommende album.


Blurs siste konserter i Skandinavia vil finne sted på Smukfest i Skanderborg 8. august og Way Out West i Gøteborg 9. august. Det som ligger an til å bli den aller siste konserten Blur gjør er på avslutningsseremonien under OL i London 12. august. Det kan bli de aller siste sjansene til å høre denne live:

ANNONCE