Nyhet

Cat Power ferdig med nytt album

Chan Marshall, best kjent som Cat Power, har endelig et nytt album klart - avslørte tittel og slippdato via Twitter.

De fleste nyhetene for tiden ser ut til å slippes via Twitter, og Cat Power gjorde ikke noe unntak da hun nylig i store bokstaver kunne meddele at det nye albumet er ferdig. Rett etterpå kom det en ny melding hvor tittelen på albumet ble røpet, og hennes niende album har fått det enkle og effektive navnet «Sun». Hun røper også at det nye albumet slippes via Matador på selveste 11. september. 

Marshall er ikke akkurat kjent for å lage de største solskinnsplatene, men uansett hva tittelen refererer til, så er det ingen tvil om at dette har vært et album som en hel musikkverden har ventet utålmodig på den siste tiden. Tidligere i år valgte hun å avlyse sin opptreden på Coachella på grunn av arbeidet med det nye albumet. Det kan nok hende at Cat Power blir blant neste sommers mest ettertraktede festivalnavn når denne nyheten har kommet.

Sist vi hørte fra Cat Power slapp hun en nyinnspilt versjon av «King Rides By» fra sitt andre album, «What Would The Community Think». Låten ble utgitt for å samle penger til veldedige formål. Den nye utgaven av den over 15 år gamle låten fikk også en hardtslående musikkvideo:


ANNONCE