Nyhet

Azealia Banks avlyser – igjen

For andre gang på et halvt år avlyser Azealia Banks sin lenge planlagte turné – konserten på Øyafestivalen er rammet.

Azealia Banks skulle etter planen spille på Øyafestivalen i Oslo denne sommeren, men nå rapporteres det at alle hennes festivaldatoer denne sommeren er avlyst – med unntak av Reading og Leeds. Ifølge The 405 så er årsaken til dette at hennes management ønsker at Banks skal bruke mer tid på ferdigstilling av det kommende debutalbumet.

Dette er andre gang på et halvt år at Banks har avlyst en konsert i Oslo, også hennes forrige turnérunde ble avlyst. Da var det Blå som skulle få besøk av den mye omtalte rapperen.

Hun slo gjennom med et brak med singelen «212», albumet «Broke With Expensive Taste» ventes ute i løpet av høsten. Hun fikk mye omtale rundt siste halvdel av 2011, og det hele toppet seg da NME plasserte henne helt på toppen av sin Cool List. Etter dette har det ikke sluttet å storme rundt den unge rapperen.


Om vi må vente helt til neste festivalsommer for å finne ut hvordan denne dama er på scenen sies det ingenting om, men vi får bare krysse fingrene og håpe at hun i det minste kommer seg hit neste gang.

Uansett så tåler i alle fall «212» mange flere runder innen den gang:


ANNONCE