Nyhet

Gratis ny låt fra The Megaphonic Thrift

The Megaphonic Thrift nærmer seg slippet av sitt andre album, første smakebit kan lastes ned helt gratis.

For noen uker siden kunne vi melde at The Megaphonic Thrift hadde ferdigstilt sitt andre album, men at fint lite detaljer rundt albumet var klare. Nå er det meste på plass, inkludert en gratis MP3 av «Tune Your Mind». Dette er den første smakebiten fra det kommende albumet, som etter planen skal slippes fredag 3. februar.

Det kan se ut til å bli (enda) et hektisk år for denne gjengen. Vokalist/gitarist Richard Myklebust er også med i Young Dreams, som skal slippe sin debutplate til våren. Trommis Fredrik Vogsborg spiller også i Casiokids, som nettopp slapp sin «Aabenbaringen Over Aaskammen». De resterende to, Njål Clementsen og Linn Frøkedal er begge involvert i The Low Frequency In Stereo, som for øyeblikket har en liten pause. I tillegg er Clementsen med i nyoppstartede Electric Eye, og Frøkedal i nyoppstartede Krachmacher. Puh.

Albumet som følger opp debuten «Decay Decoy» fra 2010 har blitt døpt «The Megaphonic Thrift». Jepp, det er det samme som bandet selv heter. Hva man kan forvente seg fra resten av albumet gjenstår fortsatt å se, men at buzzen rundt bandet fra forrige runde er nok til at forventningene er skyhøye er det ingen tvil om.


Tune Your Mind by The Megaphonic Thrift

«The Megaphonic Thrift» av The Megaphonic Thrift er i butikkene 3. februar.

ANNONCE