Nyhet

Lenny Kravitz til Norge

Spiller på Norwegian Wood og Bergen Calling til sommeren.

Amerikanske Lenny Kravitz har helt siden han slapp «Let Love Rule» i 1989 vært en superstjerne i hele verden. I år kom hans niende studioalbum, «Black And White America», og i den forbindelse kommer han nå tilbake til Norge for å gjøre to festivalkonserter. Den første skjer fredag 15. juni i Frognerbadet i Oslo under Norwegian Wood. Dagen etter spiller han på Bergenhus Festning.

«Renessansemennesket, stilikonet og rockestjernen LENNY KRAVITZ, har siden debuten i 1989 på et uforlignelig vis forenet soul, funk, hard-rock, psykedelia og pop. Underveis har han solgt 45 millioner plater, hentet med seg fire Grammy Awards (og syv nominasjoner), en Brit Award og hatt fem topp-10 album på VG-listen. Som låtskriver og produsent har i tillegg Lenny Kravitz jobbet med artister som Jay-Z, Madonna, Mick Jagger, Alicia Keys, Michael Jackson og Aerosmith

Billetter til Norwegian Wood er i salg nå, mens billettene til konserten på Bergenhus Festning er i salg fra mandag 5. desember klokken 09:00. Begge via Billettservice.

 

ANNONCE