Nyhet

Feist remikset av Beck

Beck har tatt for seg «How Come You Never Go There» fra Feists ferskeste album, «Metals».

Feist slapp tidligere i år enda et kritikerrost album i form av «Metals», og den ferskeste singelen herfra, «How Come You Never Go There», har nå fått gjennomgå av Becks stødige hender. Feist, som skal spille på Sentrum Scene i Oslo tirsdag 6. mars. Rockefellers hjemmesider melder for tiden at det er «få billetter igjen» - så det kan lønne seg å være kjapp om man er lysten på Feist-konsert.

Dette er ikke første gangen Feist jobber med Feist heller, de to samarbeidet på Becks Record Club, et prosjekt hvor Beck samlet sammen en rekke artistvenner og laget coverversjoner av hele album. Feist bidro da turen hadde kommet til Skip Spences «Oar». Av andre artister de har tatt for seg plater av finner man The Velvet Underground & Nico, Leonard Cohen, INXS og Yanni.

Det er foreløpig ikke annonsert noe nytt album fra Beck, selv om det nå nærmer seg fire år siden «Modern Guilt» kom ut. Ryktene skal ha det til at Beck for tiden jobber sammen med countrystjernen Dwight Yoakam, men det er foreløpig usikkert hva dette skal brukes til.


I mellomtiden kan det se ut til at vi må nøye oss med en remiks i ny og ne. Denne gangen er det Feist sin tur:

How Come You Never Go There (Beck Remix) by Feist

Rundt samme tid i fjor kom det også en remiks fra Beck, den gangen var det Lykke Lis «Get Some»:


Get Some - Beck remix by LykkeLi

 

ANNONCE