Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Pass opp for Pushwagnergruppen

Natt&Dag -redaktøren feirer nok en konkurs med å starte et dritfett band med musikere kjent fra Sløtface og Despereaux. Sjekk ut "Houllebecq girl" nedenfor!

Overvektig bass, stramme trommer og skarrete gauling: Pushwagnergruppen er et band som har kommet for å bli, med attitude opp til øra og et kvalmende pretensiøst bandnavn man bare må hate å elske. Alteregoer à la Turbonegro har de også.

Det helt ferske norske dadapønk-bandet annonserte sin ankomst for bare noen uker siden. Fredag slapp de den første singel, «Houellebecq girl». Bandet slipper dermed sitt debutalbum allerede 11. oktober, med påfølgende releasekonsert 12. oktober på Revolver. 

Til daglig sitter de foran hver sin pult i hvert sitt mediehus. På kveldstid har de i hemmelighet hamret, skrevet og slått.


Bandet består av Spellemann-vinnende Tor-Arne Vikingstad aka DA GAMA på bass (Sløtface, Embla & The Karidotters), Per Åsmund Reymert aka TAM-TAM på trommer (Dead Movie Animals, Despereaux, THE IV) og Geir Magne Staurland aka SURREALISMUS på vokal – bedre kjent som redaktør i NATT&DAG.

Om musikken sier gjengen: "Ingen av de ti låtene på debutalbumet er mer enn tre minutter. Alt er støpt i den formen de ble til, og motsetter seg alle klamme krav om å måtte «gi mening». Pushwagnergruppen verdsetter det vilkårlige og surrealistiske, assosiative og symbolske. Eller bare lyden av demens.

CH-CHECK IT:


LES OGSÅ: Fjorden Baby! ute med sexy musikk

ANNONCE