Nyhet

GAFFA ANBEFALER: MER NYTT FRA LILLE VENN - SJEKK UT "BITE ME"

Enda en ny låt/musikkvideo fra Norges beste pop-punker!

Lille Venn tar en tur til tannlegen!

Musikkvideoen, regissert av hennes nære samarbeidspartner og gitarist Justin Bellucci, tar fansen med tilbake til den opprørske ånden og de bekymringsløse vibbene fra MTV tidlig på 2000-tallet. Historien dreier seg om et tilsynelatende hverdagslig besøk hos tannlegen som forvandles til en surrealistisk og drømmeaktig opplevelse.

Jeg ville at musikkvideoen skulle føles både ekte og surrealistisk, og at den skal gi styrke til å være seg selv fult ut, uten å tone seg ned for noen – ikke engang tannlegen,” forteller hun.


“Å lage denne videoen var som et naturfagsprosjekt på videregående, hvor man virkelig trengte foreldrenes hjelp. Men i dette tilfellet var våre ‘foreldre’ både  venner og Helenes faktiske foreldre,” sier Bellucci.

 “Dessuten overbeviste vi vår felles venn Yuka om å svinge innom Oslo, på vei fra Singapore til London, slik at hun kunne gjenoppleve felles barndomsminner sammen med bestevenninna. Fra et par hele ruller av 16mm og en kort bit av 35mm film, flettet vi sammen denne blandingen av virkelighet og drømmer til det som blir Lille Venns andre musikkvideo noensinne,” avslutter han.


LES OGSÅ: LILLE VENN -  En nostalgisk hyllest til tidlig 2000-talls MTV

ANNONCE