Nyhet

LYTT: Stevie Wonder - «Can We Fix Our Nation's Broken Heart?»

Stevie Wonder oppfordrer til samhold midt i USAs politiske splittelse med en ny sang - hør den nederst i artikkelen.

Stevie Wonder er tilbake med sin første nye sang på fire år, «Can We Fix Our Nation's Broken Heart». Sangen er en oppfordring til fellesskap og handling i en tid preget av politisk splittelse og sosiale utfordringer i USA. Sporet er bygget rundt akustiske gitarer samt Wonders signaturpiano og trekkspill, med stemmen hans og budskapet i sentrum, bemerker magasinet Rolling Stone.

Utgivelsen kommer på et avgjørende tidspunkt, når det amerikanske presidentvalget er rett rundt hjørnet, noe som forsterker sangens budskap om enhet og forsoning, og sangen blir dermed en sterk kommentar rettet mot de politiske spenningene som preger USA for tiden. Ved utgivelsen sa Wonder: "Jeg vet betydningen av handling. Nå er øyeblikket for å forstå hvor vi er og hva som skal til for å vinne: vinne de knuste hjertene, vinne de desillusjonerte, vinne de sinte sjelene - nå er tiden inne. ."

Den 74 år gamle sangeren, som har solgt mer enn 100 millioner plater, har ellers ikke gitt ut ny musikk siden 2020, da han også brukte sangene sine til å kommentere politiske og sosiale spørsmål, ifølge Rolling Stone. Han har blant annet samarbeidet med artister som Gary Clark Jr. og Rapsody i sangen "Can't Put It In The Hands Of Fate".


Allerede før utgivelsen av den nye sangen markerte Wonder seg i den politiske debatten. Tidligere denne måneden talte og opptrådte han på den demokratiske nasjonale konvensjonen, og fremførte sin 1973-klassiker "Higher Ground," rapporterer Variety. Wonder er imidlertid ikke den eneste kjendisen som for øyeblikket publiserer sin støtte til Det demokratiske partiet – Foo Fighters og Carole King har også vist sin støtte. Taylor Swift har ennå ikke uttalt seg om den nåværende valgkampen, men hun har tidligere vist sin støtte til demokratene i mellomvalget i 2018.

Lytt til den nye "Can We Fix Our Nation's Broken Heart?" her:


 

LES OGSÅ: CIA om terrorplaner på Swift-konsert: "Ønsket å drepe tusenvis"

ANNONCE