Nyhet

Synger for fattige – for å sikre deg billetter må du skrive til et statsoverhode

Pharrell Williams skal stå på scenen sammen med blant andre Stevie Wonder og Green Day under Global Citizen Festival i New York i september.

Pharrell Williams skal stå på scenen sammen med blant andre Stevie Wonder og Green Day under Global Citizen Festival i New York i september. 

Det er sjette år på rad at denne konserten blir arrangert av organisasjonen Global Citizen, som blant annet jobber for å utrydde ekstrem fattigdom innen 2030.

LES OGSÅ: 14 artister klare for veldedighetskonsert.


— I en tid med store utfordringer finnes det ingen større ære enn å få gi min sang, motivasjon og mine ord til Global Citizen Festival, sier Wonder i en offentlig uttalelse.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Pharrell Williams, Green Day, Chainsmokers, Big Sean, Anda Day, The Killers, The Lumineers og Alessia Clara er blant de andre artistene som skal stå på scenen i New York 23. september, skriver Rolling Stone.

Flere artister vil bli offentliggjort i ukene som kommer.

LES OGSÅ: Nå bekrefter hun utbredt fan-teori.


Siden organisasjonens hovedmål er å skape engasjement er det nettopp dette som må til for å få tak i en billett. De som vil på konserten må laste ned en app, gjennom den kan man for eksempel skrive under på opprop eller skrive til et statsoverhode. Handlingene gir poeng, som igjen kan byttes i billetter.

(©NTB)

ANNONCE