Nyhet

Video: Cher får besøk på scenen under Rock and Roll Hall of Fame

I tillegg til sin opptreden med Dua Lipa, fremførte Cher også et nummer med The Roots og holdt en humoristisk og inspirerende takketale

Cher var en av utøverne på og ble innlemmet i årets Rock and Roll Hall of Fame, som fant sted lørdag 19. oktober. Under hennes største hit «Believe» fikk hun selskap av ingen ringere enn Dua Lipa. Med en introduksjon fra skuespillerstjernen Zendaya fremførte Cher også klassikeren «If I Could Turn Back Time» i selskap med det amerikanske hiphop-bandet The Roots.

 

 

 

I sin egen tale spøkte Cher med sin "forsinkede induksjon", etter å ha sagt i fjor at hun ville nekte æren av å bli innlemmet hvis den ble tilbudt. «Det var lettere å bli skilt fra to menn enn det var å komme inn i Rock and Roll Hall of Fame», sto det i talen. "Jeg vil takke min verge David Geffen, for ja, han skrev et brev og sendte det til direktørene og så... ha ha, her er jeg." Hun la til: "Hvis det er én ting jeg aldri har gjort, er det å gi opp. Og når jeg snakker med kvinnene her, ok... vi har vært nede og ute, men vi fortsetter å streve og vi fortsetter og vi er noen. Vi er spesielle."


Cher ble spilt inn sammen med Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, A Tribe Called Quest, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & the Gang, Jimmy Buffett, Mc5, Dionne Warwick og Big Mama Thornton.


Femten navn ble nominert til årets Hall of Fame, og de som gikk glipp av klippet inkluderer Mariah Carey, Eric B. & Rakim, Sade, Jane's Addiction, Lenny Kravitz, Oasis og Sinéad O'Connor.

I tillegg til de som ble spilt inn, ble Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick og Norman Whitfield i løpet av kvelden tildelt æresprisen "Musical Excellence", Alexis Korner, John Mayall og Big Mama Thornton mottok "Musical Influence Award" og Suzanne de Passe ble overrakt "Ahmet Ertegun-prisen".

For å bli nominert må det ha gått 25 år siden du ga ut ditt første album. I fjor var det Kate Bush, Missy Elliott, Willie Nelson, George Michael, Sheryl Crow, Rage Against the Machine og The Spinners som kom seg gjennom nåløyet.


LES OGSÅ: Iron Maidens tidligere sanger Paul Di'Anno er død

 

 

 


ANNONCE