Nyhet

Morgan ber Jay-Z og Beyoncé om unnskyldning etter falske påstander

TV-personlighet Piers Morgan har bedt Jay-Z og Beyoncé om unnskyldning etter at artisten Jaguar Wright, under et intervju på Morgans show, kom med falske påstander om parets forhold til Sean "Diddy" Combs.

Den britiske TV-personligheten Piers Morgan har offentlig beklaget seg til Jay-Z og Beyoncé etter at artisten Jaguar Wright, som var gjest på showet hans Piers Morgan Uncensored, kom med falske anklager mot stjerneparet.

Wright, som tidligere har samarbeidet med Jay-Z som backing-sanger, hevdet under intervjuet at både Jay-Z og Beyoncé skulle ha koblinger til Sean "Diddy" Combs og påståtte overgrep.

Uttalelsene vakte oppsikt og førte til at Jay-Z og Beyoncés advokater tok kontakt med Morgan med krav om at de falske utsagnene kuttes fra intervjuet, melder Aftonbladet.


"– Wright kom uventet med flere alvorlige anklager mot Jay-Z og Beyoncé under dette intervjuet. Som jeg sa den gangen, var de ikke til stede for å svare eller forsvare seg, men nå har de i ettertid gjort nettopp det," forklarte Morgan i en senere episode.

Morgan forklarte videre at produksjonen mottok en juridisk forespørsel om å redigere Wrights uttalelser fra showet.

Han avsluttet med å be Jay-Z og Beyoncé offentlig om unnskyldning:


"– Å redigere intervjuer er ikke noe vi gjør lettvint på et program som heter «Uncensored». Men akkurat som de velkjente ropene om brann i et fullsatt teater, er det også lovlige begrensninger som gjelder for oss. Vi beklager til Jay-Z og Beyoncé."

Wrights påstander inkluderte blant annet at Jay-Z var et "monster" og beskrev ham og Beyoncé som et "ekkelt lite par".

LES OGSÅ: Beyoncé historisk igjen – nummer én på countrylisten

ANNONCE