Nyhet

Metalband avlyser turné - etter "interne utfordringer"

Metalcore-bandet As I Lay Dying avlyser sin kommende Europa-turné etter medlemsavhopp og interne problemer.

Det amerikanske bandet As I Lay Dying avlyser sin kommende Europa-turné på grunn av "interne utfordringer". Kunngjøringen kom via arrangøren FKP Scorpio i et Facebook-innlegg, der de annonserte at turneen, som inkluderte konsert på Rockefeller, ikke vil finne sted.

De siste ukene har vært preget av uro for bandet, som har mistet tre medlemmer kort tid før utgivelsen av deres åttende album Through Storms Ahead, som skal slippes 15. november.

De avhoppede medlemmene – bassist Ryan Neff, gitarist Ken Susi og trommeslager Nick Pierce – ble med i bandet så sent som i 2022 etter at sangeren Tim Lambesis ble løslatt fra fengselet. Lambesis ble i 2014 dømt for å ha brukt en torpedo for å drepe sin daværende kone, melder The Independent, noe som fortsatte å påvirke bandets dynamikk.


Den første som forlot bandet var Neff, som skrev på Instagram fredag ​​at han hadde bestemt seg for å gå videre fra As I Lay Dying. Samtidig annonserte også bandets manager sin avgang i et innlegg på sosiale medier, hvor han presiserte at han ikke vil svare på spørsmål om avgjørelsen sin.



Highasakite og Emilie Nicolas med ny singel

ANNONCE