Nyhet

Metallvokalist anholdt for å ha planlagt leiemord

Grammy-nominert amerikansk metallvokalist er under mistanke for å ha prøvd å få kona drept.

 

Tim Lambesis, en av grunnleggerne av det Grammy-nominerte metallbandet As I Lay Dying, ble arrestert i går sør i California. Politiet mener at Lambesis har hyret en leiemorder til å slå sin fraseparerte kone i hjel, ifølge The Guardian.

San Diego Countys sheriff forteller at politiet i forrige uke fikk informasjon om at Lambesis hadde hyret inn en leiemorder til å bli kvitt kona. En task force satte kjapt i gang en etterforskning som førte til pågripelsen tirsdag. Sheriffen vil foreløpig ikke ut med mer informasjon, og det er ikke klart om Lambesis har ansatt en advokat.


Tim Lambesis var med fra starten av As I Lay Dying, som ble til i San Diego i 2000. Bandet har gitt ut seks album, inkludert «An Ocean Between Us» fra 2007, som nådde nummer åtte på Billboard-listene. Fra dette albumet ble «Nothing Left» nominert til en Grammy for Best Metal Performance.

Ifølge bandets hjemmeside skal As I Lay Dying ut på en USA-turné med flere andre metallband, en turné som etter planen skal starte senere denne måneden.


ANNONCE