Nyhet

Kriseåret fortsetter for Morrissey

Nå hevder tidligere livvakt at han fikk sparken da han nektet å "skade" administratoren for en av sangerens fansider.

Morrissey (bildet) har ikke hatt noe direkte heldig år, til tross for at albumet World Peace Is None Of Your Business gikk rett inn på en andreplass på de engelske listene tidligere denne måneden.

Den tidligere The Smiths-frontmannen har hatt mye helseproblemer det siste året, og måtte kansellere en rekke turnédatoer det siste året. I tillegg har det vært en relativt offentlig (og pinlig) skittentøysvask angående grunnen til hans siste sykdomsutbrudd, der oppvarmingsartist Kristeen Young ble beskyldt for å ha smittet ham med et virus.

Den siste skandalenyheten er det den tidligere livvakten Bradley Steyn som står for. Han har nemlig gått til søksmål mot Morrissey fordi han hevder å ha blitt oppsagt fordi han ikke ville "skade" administratoren for nettsiden Morrissey-solo.com. Turnémanageren til Morrissey skal også ha spurt om livvakten kunne "bli kvitt" den nevnte administratoren, ifølge TMZ.

Morrissey har så langt ikke kommentert påstandene.

Dersom påstandene skulle vise seg å stemme kan sangeren virkelig være i trøbbel. Frontmannen i metallbandet As I Lay Dying, Tim Lambesis, ble nylig dømt til seks års fengel for å ha bestilt mord på sin kone.

Oppdatering: Morrissey benekter aller påstandene i et lengre innlegg på nettsiden True To You.

ANNONCE