Nyhet

Jonas Brothers fryktet for sin sikkerhet: løp av scenen og avbrøt konserten

Under en konsert i Praha reiste den ene broren seg plutselig og løp av scenen i panikk

Nick Jonas forlot plutselig scenen under en Jonas Brothers-konsert i Praha tirsdag kveld (15. oktober). En video fra konserten viser den yngste broren i bandet som gjør flere kjappe «time-out»-tegn med hendene, før han forsvinner fra scenen med en sikkerhetsvakt. Senere ville også de eldre brødrene, Joe Jonas og Kevin Jonas, ha forlatt scenen og avbrutt konserten midlertidig.

Artikkelen fortsetter under innlegget:

Opslag af @aaronfernandes
Vis i Threads


Ifølge en uttalelse fra O2 arena, innhentet av Variety, var den 32 år gamle sangerens raske avgang forårsaket av en laserpeker: «Vi kan bekrefte at Jonas Brothers konsert måtte avbrytes i flere minutter på grunn av bruken av en ulovlig laserpeker. Arrangørene håndterte situasjonen, og etter noen minutter kunne bandet gjenoppta konserten, sa en talsperson for arenaen.

Lasere er generelt forbudt på arenaer og stadioner, da de kan forårsake alvorlig øyeskade. O2-arenaens hjemmeside nevner spesifikt lasere som en av gjenstandene som ikke er tillatt under arrangementer. Det samme gjelder Royal Arena, som var der Jonas Brothers spilte for stort sett fullt hus før hendelsen i Praha.

Frykten og reaksjonen til Nick Jonas i Praha gir gjenklang i en økende debatt om sikkerheten til artister på scenen. Flere musikere har den siste tiden uttrykt bekymring for deres sikkerhet, spesielt etter episoder der aggressiv oppførsel fra publikum har vært på vei oppover, og artister har opplevd at gjenstander har blitt kastet mot dem under konserter.


Nick Jonas selv har også vært offer for denne uheldige tendensen. Under en Jonas Brothers-konsert i fjor kastet flere fans ting etter brødrene på scenen, hvorav flere traff dem. Dette resulterte i at Nick Jonas fikk dyp øyekontakt med den aktuelle fanen, som kastet dem, ristet på hodet og ba dem stoppe før han ville fortsette konserten. Det ble rapportert av BBC i september i fjor.

I den mer livstruende enden av skalaen for dårlig konsertoppførsel, måtte Taylor Swift ty til drastiske tiltak og fullstendig avlyse en konsert i Wien i august, da politiet avverget et planlagt terrorangrep.

Jonas Brothers er for tiden på sin omfattende verdensturné, Five Albums One Night.


LES OGSÅ: CIA om terrorplaner på Swift-konsert: "Ønsket å drepe tusenvis"

ANNONCE