Nyhet

Tidligere Jonas Brothers-medlem til by:Larm

Joe Jonas' nye bandprosjekt gjør Ynling-konsert på Parkteatret i forbindelse med showcasefestivalen neste måned.

I rekken av nyheter du kanskje ikke hadde trodd du skulle få servert til morgenkaffen finner vi dagens nyhet om at Joe Jonas, kjent fra bandet Jonas Brothers som igjen er mest kjent fra Disney Channel, er bekreftet til by:Larm sammen med sitt nye bandprosjekt DNCE (bildet).

Det amerikanske bandet spiller på Parkteatrets by:Larm-kveld 5. mars - en konsert som også er en del av spillestedets Yngling-serie, noe som betyr fri aldersgrense. Samme kveld opptrer også Stavanger-rapper Izabell og svenske Julia Adams på Parkteatret.

DNCE består - i tillegg til Joe Jonas av den sørkoreanske gitaristen JinJoo Lee, bassist og keyboardist Cole Whittle og trommeslager Jack Lawless, som også har spilt for trommer for Jonas Brothers tidligere.


I forrige uke ble spilleplanen til by:Larm offentliggjort - sammen med hele ti nye artistbookinger. Ytterligere seks nye artister ble bekreftet på tirsdag denne uka.

Fra tidligere av er blant annet Smerz, Casa Murilo, Lovespeak, Hasta, Great News, Ary, Julia Adams og Lowly bekreftet til årets utgave av festivalen, som går av stabelen i dagene 2. - 5. mars.

Billetter kan kjøpes via GAFFA LIVE, og du finner mer informasjon om programmet og artistene via GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE