Nyhet

VENTETIDEN ER FORBI: Hør ny single fra Ozzy Osbourne

Veteranen er gjest på et nytt albumet, som også inneholder bidrag fra Corey Taylor, John5 og Billy Idol

Til tross for en skjør helsetilstand, har den nå 75 år gamle britiske rockelegenden ennå ikke trukket seg helt. For litt over halvannet år siden kom albumet Patient number 9, som fikk en hederlig mottakelse – også her hos GAFFA.

Nå er det gode nyheter for fans av den gamle Black Sabbath-forsangeren. Han har sørget for hovedvokal til sangen «Crack Cocaine», som ble sluppet torsdag. Låten er hentet fra albumet The Morrison Project, hvor den engelske musikeren Billy Morrison – kjent fra Billy Idols band og fra The Cult – har samlet en rekke prominente gjester.

Albumet slippes 19. april og inneholder – i tillegg til Ozzy Osbournes ikoniske vokal – bidrag fra blant andre Billy Idol, DMC, Corey Taylor, Al Jourgensen, Steve Vai, Steve Stevens, Linda Perry, Tommy Clufetos og John5.


 

Billy Morrison er kjent som både rytmegitarist i Billy Idols band og bassist i The Cult. Foto: Jane Stuart/pressefoto
Billy Morrison er kjent som både rytmegitarist i Billy Idols band og bassist i The Cult. Foto: Jane Stuart/pressefoto

Den første singelen ble skrevet i samarbeid mellom Osbourne, Morrison og sistnevntes mangeårige kollega Steve Stevens, som også har spilt gitar i Billy Idols band i en årrekke.


"Vi var i samme rom og tekstene kom bare ut av det blå. Den ble skrevet på omtrent tjue minutter," sier Osbourne i en pressemelding og er supplert av Morrison:

"Musikken er et direkte resultat av å sette oss ned med Steve hvor vi begge hadde retunet gitarene våre og skrevet det vi følte var det ultimate Ozzy-riffet. Så tok vi Ozzy inn og så satte vi oss tre ned og jobbet med tekster, men 90 % av ordene kom fra Ozzy selv. Han var den som plutselig reiste seg og sang "like crack cocaine..." Vi så på hverandre og visste umiddelbart at vi hadde en tittel!." 


 

 

ANNONCE