Nyhet

To nye artister til Langs Akerselva!

Sommerens program begynner å ta form. I dag annonseres norske Aktiv Dödshjelp og britiske Los Bitchos!

Albumaktuelle Aktiv Dödshjelp, tidligere kjent som Norges farligste band, har bestemt seg for å bli Norges farligste band igjen.
Med evig penger, trimma lightere, fullada sparksykler og helvete på speed dial er Aktiv Dödshjelp nå aktuelle med debutplata Send Dudes som ble sluppet forrige uke. Det jævlig enkle førstealbumet markerer en ny æra for bandet som starta i en kjeller i Oslo i 2008 med én regel: skru opp hvis du ikke hører deg sjæl. Aktiv Dödshjelp spiller på hovedscenen under brua fredag 16. august!

Britiske Los Bitchos og deres solskinnsfremkallende, psykedeliske Cumbia kommer også til Langs Akerselva!
Musikken til Los Bitchos er umulig å stå stille til - instrumental musikk, som er både smittende, sprudlende og inneholder godt-humør-garanti. Bandet består av Serra, Agustina, Josefine og Nic. Når et av det vi mener er verdens kuleste band kommer til Langs Akerselva og spiller på hovedscenen under broen denne sommeren, er vi både stolte og ivrige. Bandet kommer til å ta dere med storm, det vet alle som noen gang har sett Los Bitchos live, og fullstendig eie scenen med sine energiske og karismatiske live-opptredener. Bered dere på dans lørdag 17. august! 

ANNONCE