Nyhet

Shakira er tilbake - se ny musikkvideo her

I kjølevannet til det første albumet på syv år har Shakira nettopp sluppet en ny musikkvideo

Hun har låtene «Hips Don't Lie», «Whenever, Wherever» og «Underneath Your Clothes» – og fredag ​​slapp hun et nytt album, Las Mujeres Ya No Lloran.

Shakira har dermed lagt til flere sanger i sin store musikk-katalog – og nå har hun også delt en ny musikkvideo til sangen «Entre Paréntesis» fra det nye albumet. Sangen ble laget i samarbeid med det amerikanske/meksikanske bandet Grupo Frontera. Se musikkvideoen nederst i artikkelen.

Musikkvideoen finner sted hos en bilmekaniker der Shakira og guttene fra Grupo Frontera jobber. Lenger inn i videoen holder de konsert sammen. Her viser Shakira at hun ikke har glemt hvordan hun skal svinge hoftene og det er ingen tvil: Hoftene hennes lyver ikke.


Shakira slo blant annet igjennom med albumet Laundry Service, hvor du kan finne kjempehiten «Whenever, Wherever» er fra. I skrivende stund har hiten over en halv milliard streams på Spotify. I 2002 anmeldte GAFFA albumet for to stjerner.

«Du mister pusten helt når du ser inn i Shakiras mørke og glitrende øyne. Likevel blir det påfølgende luftinntaket litt kjedelig når du lytter til den colombianske skjønnhetens stemme. Ikke fordi hun mangler talent for å synge, men fordi musikken på Laundry Service aldri når noen bemerkelsesverdige høyder. Dette er et tidsriktig og moderne blandingsprodukt, som er designet for å okkupere hitlistene over hele verden», sto det blant annet i anmeldelsen den gang.


ANNONCE