Nyhet

RADIKAL OPTIMISME: Dua Lipa kunngjør nytt album

Det anglo-albanske popfenomenet er klart med oppfølgingen av det fire år gamle hitalbumet.

for noen uker siden slapp Dua Lipa den nye singelen «Training Season» – noen uker etter at sangen hadde livepremiere på årets Grammy Awards i Los Angeles. Nå har det 28 år gamle popfenomenet annonsert den nært forestående utgivelsen av sitt tredje studioalbum – det første siden 2020s gjennombruddsalbum Future Nostalgia.

Albumet slippes 3. mai og har fått tittelen Radical Optimism. Den første singelen, med tittelen "Houdini", ble sluppet allerede i november. Dua Lipa forteller om tittelen i en pressemelding:

"For noen år siden introduserte en venn meg for begrepet "radikal optimisme". Det er en idé som ga mening for meg, og etter hvert som jeg begynte å leke med den og flette den inn i livet mitt, ble jeg mer nysgjerrig. - ideen om å bevege seg grasiøst gjennom kaos og føle at du kan takle hva som helst," sier Dua Lipa og legger til:


"Samtidig fordypet jeg meg i musikkhistorien og hørte på psykedelia, trip hop og britpop. Det er musikken din som alltid har vært trygg og optimistisk for meg, og jeg tok med meg den ærligheten og holdningen til mine egne studieøkter."

ANNONCE