Nyhet

HØR NÅ: Her er Dua Lipas nye singel

Den nye sangen, som hadde sin livedebut under Grammy Awards, er nå offisielt ute og kan høres her.

Det er snart fire år siden engelsk-albanske Dua Lipa ga ut sitt andre og svært suksessrike, siste album, Future Nostalgia. I '22 inntok hun Orange Scene på Roskilde Festival - og i fjor var hun med på lydsporet til den mye omtalte Barbie-filmen.

Nå er Dua Lipa så aktuell med en helt ny låt, som har fått tittelen «Training Season» og kan høres under artikkelen. Sangen hadde livepremiere på Grammy Awards i Los Angeles for noen uker siden, og i forbindelse med den offisielle utgivelsen av sangen forklarer Dua Lipa bakgrunnen for sangen i en pressemelding:

"Jeg hadde vært på en rekke dårlige dater og den siste var dråpen. Da jeg kom til studioet neste morgen spurte Caroline og Tobias meg hvordan det hadde gått - som jeg umiddelbart erklærte: "Treningssesongen er over!" og det var som bare den beste dagen-etter-debriefingen-med-vennene dine, vi lo mye og sangen kom raskt sammen derfra," minnes Dua Lipa - her sitert fra Pitchfork - og utdyper:


"Og selv om den åpenbare handler om den følelsen der du er helt ferdig med å forklare folk - i dette tilfellet: menn - hvordan de skal date deg, handler det også om at "treningsperioden" min er over og om hvordan jeg er vokst med alle opplevelsene. Jeg har aldri følt meg mer selvsikker, klar i hodet eller sterkere. Og selv om treningsperioden kanskje aldri tar slutt for noen av oss, begynner du på et tidspunkt å se skjønnheten i å finne den rette personen å dele den med."

ANNONCE