Nyhet

BREAKING: KID CUDI & PUSHA T TIL OSLO SPEKTRUM

The INSANO Tour kommer til Oslo Spektrum 25. februar 2025. Oppvarmingen er ingen ringere enn selveste Pusha T.

Den verdenskjente rapperen, skuespilleren og produsenten Kid Cudi kommer tilbake til Norge! I januar slapp han sitt niende album, og nå er han klar for sin første verdensturné på mange år.  25. februar 2025 inntar  The INSANO Tour Oslo Spektrum, med selveste Pusha T som support.  

«Endelig vant Norge! Vi gleder oss enormt til å presentere Kid Cudi i Oslo Spektrum, som den eneste konserten i Norden. Ekstra stas siden han ikke har vært her siden 2011. Dette blir garantert en fest i Spektrum», sier Peer Osmundsvaag, Promoter All Things Live Norway

Scott Mescudi, aka Kid Cudi, hadde sitt gjennombrudd i 2009 med albumet ´Man on the Moon: The End of Day´, med låter som «Pursuit Of Happiness (Nightmare)» og «Day ´N´ Nite».   


Siden har Cleveland-rapperen sluppet fem album, som alle har nådd topp 10 på Billboard 200, og jobbet tett med verdenskjente artister som Kanye West, Kendrick Lamar, Ariana Grande og Justin Timberlake.
 
Kid Cudi er en travel mann, og i tillegg til å toppe hitlistene, har han gjort stor suksess både i kunst- og skuespillerverden. Nylig lanserte han sin debutkolleksjon fra klesmerket Members of the Rage (MOTR) under Paris Fashion Week, og i 2022 slapp han Netflix-serien og albumet ´Entergalactic´ (2022) som nådde topp 13 på Billboard 200. Verdensstjerner som Timothée Chalamet, Jaden Smith, Macaulay Culkin og Teyana Taylor bidro med vokalarbeid til serien. 

Rapperen har tidligere antydet at han skal pensjonere artistnavnet sitt, men nå kan det virke som han har ombestemt seg. I januar slapp han albumet ´Insano´ med gjesteartister som Travis Scott, Lil Yachty og .

Sist han spilte i Norge var i 2011, da han besøkte Oslo og Bergen. Kid Cudi er kjent for sine minnerike live-shows og som kunstner selv, sparer han heller ikke på det visuelle uttrykket. Med gamle klassikere som «Day ´N´Nite», kan publikum vente seg en Oslo Spektrum-fest vi ikke har sett maken til på mange år!  


Billetter i salg via Ticketmaster fredag 15. mars kl. 10:00 

ANNONCE