Nyhet

Disse artistene varmer opp for Eminem i Oslo

GAFFA.no - alt om musikk.

Hele programmet til tidenes første Oslo Sommertid ble nettopp annonsert.

Tilbake i januar ble det bekreftet at Eminem (bildet) kommer til Norge - for første gang på 17 år. Hiphop-ikonet fra Detroit har siden sitt forrige norgesbesøk i 2001 gitt ut seks studioalbum og solgt over 100 millioner plater på verdensbasis.

Konserten 30. juni går under navnet Oslo Sommertid - og arrangeres på Voldsløkka i Oslo, på hovedstadens nye konsertarena.


LES OGSÅ: Kjent rapper skutt og drept i Miami.

Så langt har arrangørene i Atomic Soul vært svært hemmelighetsfulle om hvilke artister som skal opptre på Oslo Sommertid, utover den store headlineren. I dag er det klart at det blir både norske og internasjonale navn på scenen denne lørdagskvelden.

I tillegg til norske Klovner I Kamp og OnklP kommer både Royce Da 5'9" og Pusha T til Oslo Sommertid. Sistnevnte attpåtil med et ferskt Kanye West-produsert album, Daytona, i bagasjen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Vi er veldig fornøyde med det ferdige programmet til Oslo Sommertid og det føles fantastisk bra å omsider kunne få kunne slippe resten av line-upen. Det har vært en glede å sette sammen programmet og vi føler at vi nå har en fullverdig dag å gi til publikum. Tåsen-linken til Klovner I Kamp kunne ikke vært mer perfekt, OnklP er Norges svar på Eminem, mens Pusha T og Royce er i en klasse for seg selv og enormt talentfulle i sin sjanger, sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul i en kommentar i forbindelse med dagens slipp.


Oslo Sommertid ble utsolgt på seks minutter da billettene ble lagt ut tidligere i år.

LES OGSÅ: Kaveh anmeldes for jødehets.

Eminem kommer til hovedstaden og Oslo Sommertid som del av en større turné i kjølvannet av albumet Revival, som ble gitt ut i desember 2017 og var hans første fullengder på fire år.


Fansen kan med andre ord vente både nytt materiale og gamle hits når hiphop-ikonet endelig står på scenen på norsk jord igjen.

ANNONCE