Nyhet

Abbath Doom Occulta med 'Return to the Raven Realms' sommerturné.

Den norske ekstremmetal-artisten Abbath Doom Occulta har kunngjort sin 'Return to the Raven Realms' sommerturné. I den anledning vil han gjenopplive gamle favoritter og ikoniske metalsanger fra perioden 1992-2009.

Abbath og bandet hans har satt sammen en spesiell settliste som vil bli fremført på festivaler og enkeltstående konserter. Billetter er nå tilgjengelige for kjøp, og du kan se turné-datoene nedenfor!

Abbath, kjent som en av black og ekstremmetalens fremtredende frontmenn, har ledet bandet Immortal og hatt stor innflytelse på norsk ekstremmetal. 'Return to the Raven Realms Tour' vil ha spektakulære sceneshow og Abbath selv ser frem til å spille gamle favoritter for sitt publikum:

"Jeg kan ikke vente med å komme tilbake på scenen denne sommeren for å fremføre noen gamle favoritter som jeg ikke har spilt på lenge. Husk mine ord - det kommer til å bli høylydt og episk!" beskriver metal-ikonet. 


Abbath vil lede bandet med gitar og vokal, sammen med Ole Andre Farstad på gitar, Andreas Salbu på bass og Ukri Suvilehto på trommer.

ANNONCE