Nyhet

SE: Her er traileren til den kommende The Beatles-filmen

Den 54 år gamle filmen om tilblivelsen av bandets siste utgitte studioalbum vil bli gjenutgitt på Disney+ neste uke

Tidlig denne måneden kom nyheten om at fans av The Beatles – igjen – har grunn til å glede seg. Den 54 år gamle dokumentaren Let It Be har blitt restaurert, fått en ny introduksjon og vil være tilgjengelig på Disney+ 8. mai.

Nå har strømmetjenesten delt en trailer for den nye, gamle filmen, som følger bandet under produksjonen av deres svanesang fra 1970, "Let It Be". Filmen hadde premiere det året, men har ikke vært offisielt tilgjengelig de siste fire tiårene .

Som tilfellet var med maratondokumentarserien Get Back fra 2022, er det Peter Jackson som står bak arbeidet med å restaurere de over 50 år gamle og til nå ganske slitte originalbåndene.


Nå fortalte filmens regissør Michael Lindsay-Hogg i forbindelse med relanseringen av filmen tidligere denne måneden.

«Båndene har ikke blitt tatt godt vare på gjennom årene, og filmen var i dårlig form. Da Peter ble involvert i arbeidet (på Get Back, red.) – og takk Gud for det – måtte han restaurere originalen opptak, som ble brukt til Let It Be på den tiden, så da ideen om å gi ut Let It Be på nytt, var mye av arbeidet allerede gjort, sa Lindsay-Hogg til NME.

I tillegg til å bli presentert i en nyrestaurert utgave, har den nye versjonen av Let It Be også fått en introduksjon der Jackson og Lindsay-Hogg diskuterer prosjektet.


ANNONCE