Nyhet

ÅH NEI: Stort Roskildenavn avlyser

En av årets internasjonale profiler har trukket seg noen uker før sommerens store festival

I slutten av april publiserte Roskilde Festival årets program – og de tusenvis av forventningsfulle festivalgjengerne kunne dermed begynne å planlegge sitt konkrete konsertprogram for helgen. Nå er det imidlertid skuffende nyheter for de som hadde gledet seg til å oppleve amerikanske Kali Uchis.

LES OGSÅ - ROSKILDE 2024: Doja Cat og Ice Spice klare for festivalen

"På grunn av problemer med planleggingen må Kali Uchis dessverre avlyse konserten sin på årets Roskilde Festival. Vi jobber med å snart kunne annonsere artisten som tar hennes plass på Orange Scene," heter det kort på festivalens hjemmeside.

Kali Uchis på Roskilde i '18. Foto: Jonathan Nothlev
Kali Uchis på Roskilde i '18. Foto: Jonathan Nothlev


 

Kali Uchis opptrådte på Roskilde Festivals Apollo-scene tilbake i 2018, hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt ikke var helt imponert over forestillingen.

«Den tilbakelente hiten «After the Storm», åpenbart uten studioversjonens gjestesolist Tyler, får The Creator (ikke på backtrack heller, og takk for det) fikk publikum i bevegelse mot slutten av settet. Men vi er ikke i nærheten av feststemning, og den ellers så skarpe tittelen «Your Teeth in My Neck», om å føle at det jagede spillet i musikkbransjen,  fremstår plutselig akutt tannløs», bemerket Svidt.


 

 

 


ANNONCE