Nyhet

ROSKILDE 2024: Doja Cat og Ice Spice klare for festivalen

Fjorårets store gjennombrudd, Ice Spice, vil opptre på den 52. utgaven av Roskilde. I tillegg kommer artister som Doja Cat, Jungle, Nia Archives og Khruangbin til den danske festivalen denne sommeren.

Roskildefestivalen går fra 29. juni til 6. juli og forventes å tiltrekke rundt 130 000 mennesker fra hele verden til festivalområdet like utenfor København.

Sent i fjor kunngjorde den den første gruppen av artister for 2024-serien, inkludert Foo Fighters, Kali Uchis, Skrillex og PJ Harvey, og i dag avslører Roskilde-festivalen ytterligere 35 artister.

Blant de nye artistene er den amerikanske superstjernen Doja Cat. Rapperen bak låtene "Kiss Me More" og "Paint The Town Red" skulle spille på Roskilde 2020, før festivalen ble avlyst på grunn av pandemien.


"– La oss til slutt annonsere at vi er glade for å ta med oss ​​Doja Cat til Roskildefestivalen. I 2020 var hun en stjerne på fremmarsj, og i mellomtiden har hun trolig blitt den mest hypede og populære rapperen i verden. Årene med å vente på å få henne hit er endelig over," sier festivalens programleder, Anders Wahrén, i en pressemelding.

Festivalen tar også imot hiphopstjernen Ice Spice, post-techno-punk-duoen Brutalismus 3000, den irske folkegruppen Lankum og neo-soul-gruppen Jungle, med flere. Se hele listen over dagens utgivelser nedenfor!

ROSKILDE 2024 – DAGENS SLIPP:

Doja Cat (US)
Ice Spice (US)
J Hus (UK)
Jane's Addiction (US)
Jungle (UK)
Brutalismus 3000 (DE)
Frank Carter & The Rattlesnakes (UK)
Khruangbin (US)
Lankum (IE)
Medina (DK)
Nia Archives (UK)
Amen Dunes (US)
Aysay (DK)
Better Lovers (US)
Blanco Teta (AR)
Brìghde Chaimbeul (UK)
CTM & Skjold Rambow (DK)
Deena Abdelwahed (TN)
English Teacher (UK)
Humazapas (EC)
Icekiid (DK)
Kari Faux (US)
Mabe Fratti (GT)
Marina Herlop (ES)
Pö (GH)
Slauson Malone 1 (UK)
Snõõper (US)
Valentina Magaletti (IT)
Waqwaq Kingdom (JP)


ANNONCE