Nyhet

GOOFY GEESE UTE MED ÅRETS FRESHESTE INDIE-DEBUT

Sjekk ut redaktørens utvalgte favoritt-låt, "Naked and Alone" og resten av albumet nederst i artiklen.

Den nåværende versjonen av Goofy Geeseble til i 2022, da Mats Jøger og Kaja Malena Håvik bondet over deres felles kjærlighet til brasiliansk bossa nova.

Inspirasjonen er ikke vanskelig å høre i musikken deres, som blander indie pop-vibber med klassiske bossa-rytmer. Mats Jøger drev lenge Goofy Geese som et soloprosjekt, og har gitt ut et knippesingler og én EP, men siden 2022 har Jøger og Håvik operert som en duo. Med stort hell!

LES OGSÅ: 5 KJAPPE: Goofy Geese

Nå har tiden kommet for den goofy gjengen sin goofy-debut: Gúfigis! Selv om soundet fortsatt er lekent og typisk for Goofy Geese, sies de nye låtene på det kommende albumet å være mer modne og organiske enn tidligere. Med ærbødighet og respekt for "gammeldags" pop-musikk, integrerer bandet sømløst tidløse melodier, intrikate harmonier og instrumentering, og vekker essensen av klassisk musikk fra 50-tallet. Tekstene oppmuntrer til feiring av livet, selvkjærlighet og jakten på lykke. «Gúfigis»er duoens debutalbum, og viserossalle sidene av Goofy Geese, fra det sårbare til det mer lekne og lystige. 


Unn deg selv litt sonisk smør for sjelen. Sjekk ut Goofy Geese! Gjør det nå!!! 


ANNONCE