Nyhet

Fremtredende hitmaker saksøkt for voldtekt

The-Dream har skrevet hits for blant andre Rihanna, Beyoncé og Justin Bieber

Han har hits som Rihannas «Umbrella» og «Single Ladies (Put A Ring On It)» med Beyoncé på CV-en. Nå ryktes det at den amerikanske stjerneprodusenten og låtskriveren kjent som The-Dream har mer enn hits samvittigheten.

Han har blitt saksøkt for menneskehandel, voldtekt og seksuell voldtekt av en domstol i California. Sexual Battery er den amerikanske juridiske betegnelsen for uønsket, intim berøring av en annen person.

Ifølge tiltalen – her sitert fra Rolling Stone Magazine – skal artisten, som egentlig heter Terius Gesteelde-Diamant, ha brukt sin stjernestatus tilbake i 2015 for å «lokke den unge og sårbare artisten inn i et voldelig og manipulerende forhold fullt av fysisk angrep, voldelig sex og fryktelig, psykologisk manipulasjon."


Saksøker er den nederlandske sangeren Chanaaz Mangroe, som bruker artistnavnet Channii Monroe. Hun hevder blant annet at tiltalte skal ha tvunget henne til å drikke store mengder alkohol, kvalt henne gjentatte ganger oppsøkt seksuelle handlinger mellom de to og dermed brukt disse til å forsøke å true Mangroe på livet.

Gesteelde-Diamant selv benekter alle anklagene. "Disse påstandene er usanne og ærekrenkende. Jeg er imot alle former for trakassering og har alltid forsøkt å hjelpe folk med å nå sine karrieremål," sa han gjennom en talsperson til The New York Times.

Gesteelde-Diamant har blitt nominert til 21 Grammys, vunnet åtte, og har – i tillegg til de allerede nevnte artistene – samarbeidet med blant andre Jay-Z, Mary J. Blige, Justin Bieber og Mariah Carey. Han har produsert flere av låtene på Beyoncés siste album, Cowboy Carter – inkludert Post Malone-duetten «Levii's Jeans».


LES OGSÅ: ETTER VOLDS-VIDEO: Diddy er igjen anklaget for overgrep

ANNONCE