Nyhet

Bergenfest 2024 slår nye rekorder!

Bergenfest 2024, som går av stabelen denne uken fra onsdag 12. juni til lørdag 15. juni, har allerede satt nye rekorder med historisk høyt billettsalg to dager før festivalstart.

Alle firedagers festivalpass er utsolgt, i tillegg til helgepass for fredag og lørdag. Dagspass for torsdagen, når Kaizers Orchestra headliner, er også utsolgt, med kun dagsbilletter igjen til onsdag, fredag og lørdag. Det er ventet totalt rundt 45 000 publikummere, og den enorme etterspørselen etter billetter styrker Bergenfests posisjon som en av Norges fremste musikkfestivaler.

Det varmes opp 11. juni med en fulltegnet Bergenfest Ung med 8000 skoleelever og 1500 barnehage barn med Ka2 (for 8.-10. trinn i Bergen kommune) og Naboen Min (barnehagebarn i Bergen kommune). Dette setter en positiv tone for resten av uken og en god start på Bergenfest 2024.

I år er satt sammen et sterkt musikkprogram på Bergenfest 2024 med en rekordhøy andel internasjonale artister (61%), deriblant RAYE, som tidligere i år satte prisrekord med 6 Brit Awards for debutplaten My 21st Century Blues. RAYE spiller fredag 14. juni, samme dag som Stormzy headliner festivalen


Bergens brud, Gabrielle, fortsetter tradisjonen med en bergensartist som headliner og avslutter festivalen. Hun slapp nylig albumet «Og eg lyger så det renner som en foss gjennom rommet», som har fått terningkast 5 fra GAFFA. Publikum på Bergenfest være de første konsertgåerne til å høre Gabrielles nyeste plate live. 

Gled deg til alt dette og masse mer på årets Bergenfest!

LES OGSÅ: ALBUMANMELDELSE, GABRIELLE: Disneyprinsesse i joggedress


ANNONCE