Nyhet

Eminem bekrefter utgivelsesdato for nytt album

Etter å ha gjort gjesteopptreden under NFL-draften i vår, annonserte Eminem at han vil gi ut et nytt album til sommeren. Nå har han bekreftet en utgivelsesdato.

På X dukket det opp en video i vår med et slags true crime-tema der en detektiv i en beige trenchcoat stilte seg selv spørsmålet, hvem som myrdet Slim Shady?I videoen ble også 50 Cent intervjuet, som sa at Slim ikke var vennen hans, men en psykopat.

Siden den gang har Detroit Free Press også publisert en nekrolog om det samme alter-egoet, sammen med et bilde der Eminem blir sett i en hockeymaske.

"Shady ble et kjent navn i 1999 med sin forvirrede debutsingel My Name Is, som ga den unge artisten et bredere publikum. Publikum ble snart utsatt for rapperens ekstreme mørke, og ble tatt med på en reise som glorifiserte et nihilistisk verdensbilde. Hans komplekse og den vanskelige tilværelsen har kommet til en slutt, og arven han etterlater seg er ikke nærmere oppløsning enn måten han forlater denne verden på. Måtte han finne den freden han ikke kunne finne på jorden i et liv etter døden.


Eminems alter-ego Slim Shady har ofte dukket opp på sangene med råere og tøffere tekster, noe som har resultert i at han har blitt stemplet som kontroversiell. Nå er 12. juli bekreftet som utgivelsesdato for albumet med tittelen The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce), ifølge Consequence. Det blir artistens ellevte studioalbum.

Nedenfor kan du lytte til den siste singelen Tobey.

LES OGSÅ: Eminem åpner opp om overdose og avhengighet

ANNONCE