Nyhet

HØR NÅ: ALBUMET TIL KANYE TILGJENGELIG FOR ALLE

Kanye West sitt album har den siste måneden vært tilgjengelig for alle og enhver på tjenester som Soundcloud og Youtube.

Mange fans dere ute, til tross for nylige kontroverser, gleder seg gløgg til det nye Kanye West- albumet. For en måned siden så debuterte rapperen de nye låtene på live "listening parties" blant annet i Miami og Las Vegas. Låtene har i ettertid sirkulert på tjenester som YouTube og Soundcloud, hvor man kan høre det ferdige albumet fra start til slutt.

I slutten av november slapp han og Ty Dolla $ign den første album-singelen "Vultures", hvor de berører kontroversen Ye møtte etter å ha kommet med en rekke antisemittiske kommentarer. Under en opptreden på showet InfoWars i fjor, arrangert av konspirasjonsteoretikeren Alex Jones, berømmet Ye Hitler, og bråkte om djevelen og jødiske medier. Nylig unnskyldte han seg til det jødiske samfunnet, og sikter til sin bipolare lidelse som en utløsende faktor; "Jeg skal jobbe med meg selv", uttalte artisten.

Ye har hvert åpen om at han aktivt velger å ikke gå på medisiner, til tross for hvordan dette angivelig går utover adferden hans.


Du kan høre det nye albumet nedenfor;

 


 

 

ANNONCE